Våre tjenester

Envide tilbyr it-tjenester innenfor to områder:

Webutvikling

Vi fokuserer på å utvikle nettsider som både skal se bra ut, være enkle for kunden å administrere, og ikke koste for mye. Alle våre nettsider utvikles derfor med WordPress som plattform. Verktøyet vi bruker for å få WordPress-installasjonen til å se ut som du som kunde ønsker er temaene Beaver Builder eller Divi.

Kombinasjonen WordPress og Beaver Builder/Divi gjør at vi kan oppfylle de fleste ønsker når det gjelder nettsider som skal presentere noe (produkter, personer, bedrifter), og vi kan gjøre det meget raskt. I noen tilfeller kan det faktisk være snakk om noen få timer før kunden har fått overlevert et nytt nettsted.

Generell it-drift

Enkelt oppsummert fungerer vi som it-avdelingen i bedriften, med alle de oppgaver dette innebærer. Noen utvalgte eksempler på hva vi gjør er:

  • Konfigurasjon av forskjellige typer servere, så som filserver, e-postserver og lignende.
  • Konfigurasjon av nye pc'er, ekstremt velutstyrt programvaremessig, hvor mest mulig er open source eller freeware.
  • Akuttbistand ved driftsproblemer eller når problemene tårner seg opp foran pc'en.
  • Bistand ved planlegging av innkjøp av datautstyr.
  • Bistand i forhandlinger med dataleverandører.
  • Konfigurasjon av mobiltelefoner.

I dag sitter dere kanskje med en e-postadresse fra online.no og lagrer alt arbeidet lokalt på pc'en. Skal du dele en fil med kollegaen din må du sende den på e-post. Kalenderen på telefonen er ikke den samme som på pc'en, og heller ikke den samme som på pc'en hjemme. På toppen av det hele er pc'en på jobben skikkelig treg, fordi den har vært i drift et par år og fyllt seg opp med rusk og rask. Situasjonene beskrevet over er klassiske arbeidsoppgaver for oss, som vi har lang erfaring i å løse, raskt og rimelig.