2 norske Android-applikasjoner som gjør akkurat det de skal.

OBS! Informasjonen her kan være utdatert!

Denne artikkelen er mange år gammel, og mye kan ha endret seg siden den ble skrevet. Vær kritisk, og sjekk også andre kilder.

Det er to norske Android-apps jeg ønsker å gi litt ekstra heder, og det er Avvik i kollektivtrafikken og SMSBanking . Med tanke på hvor mange Android-telefoner det er solgt i Norge er det utrolig at ikke flere har lastet ned disse programmene.

    • SMSBanking eksisterer fordi mange banker tilbyr at man kan utføre en rekke handlinger mot banken via sms. Jeg har selv kommunisert med banken på denne måten, men har alltid hatt en utfordring med å huske kodeordene man må sende for å få utført de forskjellige oppgavene. Det er her SMSBanking kommer inn i bildet. Du gir applikasjonen nødvendig info, som bank, kontonr og slike ting, og deretter er det bare å starte dette programmet hver gang du vil vite saldo på kontoen (Programmet støtter at du har flere konti i forskjellige banker.), overføre penger til noen osv. Gratis

 

  • Avvik i kollektivtrafikken er vel hva man kan kalle et nisjeprogram, men det dekker definitivt et behov. Du legger inn linjene du vil vite status på, og deretter gir dette programmet beskjed hvis det er avvik i forhold til oppsatt rute. Informasjonen hentes fra trafikanten.no. I skrivende stund er programmet i beta, men det fungerer allikevel godt, så det er bare å prøve det ut! Gratis.

 

Forresten la jeg merke til, da jeg skulle skrive dette, at utvikleren av SMSBanking også har laget en Android-applikasjon for EasyPark. EasyPark er tjenesten som gjør at du kan betale parkering ved hjelp av sms i stedet for at du må legge penger på parkeringsautomaten. Benytter du deg av EasyPark bør du med andre ord prøve ut EasyParking fra Havleik Consulting. 🙂

Legg igjen en kommentar