Endelig en kalenderwidget som ser bra ut. (APW)

OBS! Informasjonen her kan være utdatert!

Denne artikkelen er mange år gammel, og mye kan ha endret seg siden den ble skrevet. Vær kritisk, og sjekk også andre kilder.

Så lenge jeg har hatt Androidtelefoner (min første var en HTC Magic, for de som husker så langt tilbake), så har jeg lett etter en kalender som ser bra ut på skrivebordet. Jeg kunne sikkert skrevet et eget innlegg om alle widgetene jeg har prøvd, både av gratis- og betalversjoner. Men dessverre, med unntak av kalenderwidgeten som følger med Go Launcher, så er det ingen kalenderwidgets som ikke ser ut som de er laget av nerder. Alle som en har hatt bøtter av funksjoner, og sett ut som en oljeplattform...

Men nå, endelig, har jeg altså funnet en som oppfyller ønsket mitt om å tilby litt estetikk; nemlig appen Android Pro Widgets av Dr. Appche. (Jeg anbefaler å bruke noen få (14) kroner på lisensnøkkelen også.)

Appen tilbyr for øvrig  mange widgets, nemlig til Agenda, Kalender, Bokmerker, Kontakter, Meldinger, Facebook og Twitter. Du kan også laste ned skins til den, hvis du skulle ønske det.

Under ser du skjermbilder av appen i henholdsvis kalender- og agenda-modus.

Løp og kjøp!

[soliloquy id="2392"]

 

Legg igjen en kommentar