Startside for smartmobiler

OBS! Informasjonen her kan være utdatert!

Denne artikkelen er mange år gammel, og mye kan ha endret seg siden den ble skrevet. Vær kritisk, og sjekk også andre kilder.

Jeg har alltid brukt iportalen.no eller linkr.mobi som startside på min(e) Android-mobiler, men ettersom (jeg tror) utviklingen på Iportalen har stanset, og jeg synes linkr.mobi er litt tynn (intet vondt ment!), så har jeg skrudd sammen min egen startside for smartmobiler, nemlig droid.haagenrud.net.

Den er ikke noe smykke, men inneholder snaut 250 kategoriserte lenker til forskjellige nettsteder optimalisert for smartmobiler.
Så slo det meg plutselig at det kan jo tenkes at det er flere enn meg som vil ha nytte av den. Ergo deler jeg den her.
Happy browsing!
droid.haagenrud.net

Legg igjen en kommentar