PDF-XChange Viewer, et bedre alternativ enn Adobe Acrobat Reader og Foxit Reader

OBS! Informasjonen her kan være utdatert!

Denne artikkelen er mange år gammel, og mye kan ha endret seg siden den ble skrevet. Vær kritisk, og sjekk også andre kilder.

Jeg har tidligere anbefalt at man installerer Foxit Reader i stedet for Adobe Acrobat Reader som program for å vise pdf-filer. Nå har jeg imidlertid valgt meg en annen kandidat, noe som skyldes hvordan Foxit oppfører seg når man forsøker å åpne en pdf fra nettleseren.

Problemet til Foxit er at innstikket de har laget til (bl. annet) Firefox og Opera fryser, noe som gjør at man hverken får sett pdf'en man ønsket å åpne, eller får brukt nettleseren.


Problemet er ikke konsekvent, det vil si at det er ikke på alle maskiner jeg opplever dette, men mange nok til at jeg har måttet gå på nettet og søke opp nok et alternativ. -Og PDF-XChange Viewer fra Tracker Software Product ble altså valget mitt.  Med denne leseren går lesing av pdf-filer smertefritt igjen. Gratisversjonen, som er mer enn god nok til daglig bruk kan lastes ned herfra.

Legg igjen en kommentar