TeeOff.no -Opprinnelig et regneark…

 

En regnfull dag i fjor høst satt jeg og drømte om golfbaner å spille når været ble bra igjen. Men det evig gjentagende problemet dukket opp: HVOR finner jeg ut hvilke golfbaner som er hvor?
Det er flere oversikter på nett, men de er alle av en sik type at jeg ikke stoler på at informasjonen er hverken fullstendig, oppdatert, eller komplett.

I det jeg i etterkant ser var en ekstremt lite gjennomtenkt beslutning bestemte jeg meg for å lage min egen oversikt. Prosjektet vokste etterhvert ut av alle proporsjoner, men konsekvensen ble et «produkt» som trolig er nyttig for flere enn meg.

I dag har jeg offentliggjort nettsiden, som altså er teeoff.noInnholdsmessig er siden så vidt meg bekjent komplett, mens det fremdeles står igjen litt på funksjon og utseende.

Jeg har akkurat nå sendt e-post til alle golfklubbene i Norge og varslet de om nettstedet. Dette fordi de kan, hvis de vil, redigere informasjonen lagt ut om egen bane. Jeg håper også på å treffe på lokale ildsjeler ved hver bane, som kanskje har lyst til å ta ansvaret for at informasjonen vedrørende akkurat deres bane er oppdatert.

Det man finner av informasjon om hver bane er:

 • Besøksadresse på Google Maps (så man kan se hvor langt det er å reise til banen). En bonus er at hvis man besøker teeoff.no med mobil (iallefall Android) og trykker på «Reiserute» til en bane så åpnes navigasjonen tilnærmet automatisk på mobilen.
 • E-post, telefonnummer og hjemmeside til klubb/bane.
 • Lenker til klubb/bane på sosiale medier.
 • Statistikk fra Shotzoom.
 • Turneringsoversikt.
 • Flyfoto.
 • En presentasjon av banen.
 • Praktisk informasjon som om det er kafé, proshop, drivingrange og lignenede.
 • Hvem som er head pro.
 • Greenfeeavgifter og betingelser for gjestespill.
 • Slope.
 • Scorekort.
 • Golferes egen vurdering av banen/anlegget.
 • Banestatus (åpen/stengt)

Hvis dere er som meg: Drøm dere bort på nettsiden, og bli overrasket over hvor mange flotte golfanlegg vi faktisk har i Norge! 🙂

Legg igjen en kommentar